جلد 3، شماره 4 - ( 9-1368 )                   جلد 3 شماره 4 صفحات 13-5 | برگشت به فهرست نسخه ها

Mohammadi R. Assessing Tehran health centers administrators 's attitudes about role and activities of public health nurses. IJN 1989; 3 (4) :5-13
رخشنده محمدی ، فرخنده مهری ، پریدخت کاوه ، پرویز کمالی . بررسی نگرش مسئولین مراکز بهداشتی شهر تهران نسبت به نقشها و فعالیتهای پرستار بهداشت جامعه. نشریه پرستاری ایران. 1368; 3 (4) :5-13

پژوهش حاضر یک مطالعه توصیفی تحلیلی جهت تعیین نگرش مسئولین مراکز بهداشتی شهر تهران نسبت به نقش ها و فعالیت های پرستار بهداشت جامعه است. ابزار گردآوری داده ها در این پژوهش پرسشنامه ای با سی و سه سوال بوده که توسط پژوهشگر تهیه و تنظیم گردیده و از طریق مراجعه به مراکز بهداشتی به واحدهای مورد پژوهش ارائه شده است.

یافته ها و نتایج این بررسی نشان می دهد که اکثریت واحدهای شرکت کننده در این تحقیق دارای نگرش مثبت نسبت به نقش ها و فعالیت های پرستاری بهداشت جامعه هستند. و نیز نگرش ( اکثریت آنها نسبت به حضور پرستاران در مراکز بهداشتی مثبت است. و همچنین نشان میدهد که در پاره ای از سوالات نگرش خنثی و منفی ابراز کرده اند، در موارد اخیر دیده می شود که هر چند نمونه ها نسبت به نقش ها و فعالیت های پرستاری بهداشت جامعه در کل نگرش مثبت دارند ولی اکثر واحد ها عدم موافقت خود را نسبت به استقلال عمل پرستاران بهداشت در درمان بعضی بیماریها، ارائه خدمات بهداشتی بطور مستقل و مدیریت سرپرستی آنان در مراکز بهداشتی ابراز کرده اند .

دریافت: 1391/1/30 | پذیرش: 1397/5/8 | انتشار: 1397/5/8